"Це вже не смішно": в Німеччині жорстко розкритикували Зеленського після зустрічі з Меркель
Категорія
Політика
Дата публікації

"Це вже не смішно": в Німеччині жорстко розкритикували Зеленського після зустрічі з Меркель

"Це вже не смішно": в Німеччині жорстко розкритикували Зеленського після зустрічі з Меркель
Джерело:  online.ua

Авторитетне німецьке видання "Tagesanzeiger" опублікувало аналітичну статтю, в якій розкритикувало поведінку та деякі заяви українського лідера Володимира Зеленського. В матеріалі згадується, як президент України під час зустрічі з Макроном сказав, що вродливі українки є брендом його країни. За словами авторки статті Барбари Ортель - "це вже не смішно", передає ONLINE.UA.

Зазначається, що в ході свого першого офіційного візиту до Парижу та Берліну Зеленський "послизнувся на політичному паркеті". Як відомо, під час військового привітання Зеленського в Берліні федеральна канцлерка Ангела Меркель почала тремтіти, однак український президент їй чомусь жодним чином не допоміг.

"Я постійно перебував поруч із нею й канцлерка весь час була у безпеці", - прокоментував ситуацію український лідер.

На думку авторки, дана заява виглядала ще не вельми шкідливою в порівнянні з тим, що перша особа України видала "на-гора" у Франції. Вродливі українки – це, мовляв, бренд його країни, що помітили вже й туристи.

"Подібний безглуздий піар, перш за все, вважають аж ніяк не смішним багато жінок в Україні – як можна зрозуміти з коментарів під хештегом #Iamnotyourtourismbrand. Туристичний бренд? З якого переляку – обурюється одна з українок, яка вимагає вибачення. Вона, як і тисячі інших жінок, є надією та опорою українських бійців. Сексистські заяви Зеленського – це одне, а величезні прогалини в знаннях історії та власної країни – зовсім інше", - сказано в матеріалі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Меркель пояснила свій не надто здоровий стан  під час зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?