"Це - зрада": у Порошенка вперше відповіли на закиди Гройсмана
Категорія
Політика
Дата публікації

"Це - зрада": у Порошенка вперше відповіли на закиди Гройсмана

"Це - зрада": у Порошенка вперше відповіли на закиди Гройсмана
Джерело:  online.ua

Перша віце-спікерка ВР, кандидатка у нардепи від "Європейської солідарності"Ірина Геращенко вважає заяву прем’єра Володимира Гроймана про те, що старі партії, такі як БПП, мають відійти в минуле, зрадою.

Про це вона заявила в ефірі одного з українських телеканалів, передає ONLINE.UA.

"Ви знаєте, розпочався кастинг на майбутнього прем'єр-міністра, хоча конкурс начебто не оголошувався. І деякі політики втрачають гідність та здоровий глузд. Очевидно, що це не відповідає європейській культурі, європейській практиці. І дуже прикро спостерігати подібну втрату гідності та здорового глузду від політиків дуже різних поколінь, але ми бачимо об'єднаних старою політичною культурою", - наголосила Геращенко.

Окрім того, чиновниця закликала всіх політиків демократичного табору пам'ятати про те, що сто років тому амбіції і чвари знищили шанс України на незалежність.

"І от дехто з політиків, відчувається, диплом має, але з освітою проблеми. Є брак історичної освіти. Бо інакше були б зроблені уроки, і ніхто, ані вголос, ані стратегічно не дозволяв би собі такі заяви - зрада політичної команди, яка мала причетність до твого політичного успіху, до твоєї політичної кар'єри", - сказала вона.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Гройсман поскаржився на Порошенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?