Ціни на газ: "Нафтогаз" знову повідомив українцям чудові новини
Категорія
Економіка
Дата публікації

Ціни на газ: "Нафтогаз" знову повідомив українцям чудові новини

Ціни на газ: "Нафтогаз" знову повідомив українцям чудові новини
Джерело:  online.ua

Уже в серпні цього року НАК "Нафтогаз України" знизить ціну на газ, що відпускається промисловим споживачам на умовах передоплати, на 7,5% в порівнянні з діючою в липні - з 6020,4 гривень до 5568 гривень за 1 тисячу кубічних метрів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу компанії.

Вказано, що зазначена ціна актуальна для споживачів, які закуповують газ у обсязі понад 50 тис куб м на місяць за умови відсутності боргів перед енергохолдингом. Для промислових підприємств, які здійснюють закупівлю без передоплати, ціна в серпні становитиме 6244,8 грн за 1 тис куб м, що на 7,2% нижче, ніж в липні.

Як відомо, раніше "Нафтогаз України" розрахував нову ціну природного газу для потреб населення та інших споживачів за ПСО, що діятиме в липні. Зазначається,що нова ціна зафіксована на рівні 4 905,67 гривень за тисячу кубометрів (без врахування ПДВ та транспортних витрат).

Як повідомляв ONLINE.UA, станом на 22 липня запаси природного газу в українських підземних сховищах збільшились до 15,018 млрд куб. м. Це на 71,6% більше, ніж після завершення останнього опалювального сезону 5 квітня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?