Цукерберг нарешті пояснив ребрендинг Facebook
Категорія
Технології
Дата публікації

Цукерберг нарешті пояснив ребрендинг Facebook

Цукерберг нарешті пояснив ребрендинг Facebook
Джерело:  online.ua

Засновник Facebook Марк Цукерберг зізнався, що мріє, щоб його компанію перестали сприймати винятково як соціальну мережу. За словами підприємця, він вирішив об'єднати Instagram, WhatsApp та Oculus у єдиний метавсесвіт - саме так з'явилась нова назва Meta та логотип у вигляді кривого знака нескінченності.

Джерело: The Verge

Цукерберг прокоментував ребрендинг Facebook

Мільярдер вкотре вирішив нагадати про те, що Facebook – це не тільки соцмережа. Насамперед його команда створює технології, які допомагають людям спілкуватись, і бренд Meta повністю відповідає усім напрямкам діяльності компанії.

"Зміни не пов'язані з негативними новинами навколо компанії. У 2014 році ми купили Instagram та WhatsApp і стали великою сім'єю додатків. Назвати компанію на честь однієї з мереж було ніяково. І мені було дивним прибрати назву Facebook, адже це іконічна платформа. Але зараз ми на наступному етапі розвитку і готові змінюватись", - розповів Марк Цукерберг.

Підприємець не приховує, що продовжує вірити в ідею метавсесвіту. На його думку, метавсесвіт з'явиться не раніше другої половини цього десятиліття. Щоб досягти цієї мети - потрібно зробити ще безліч фундаментальних речей.

За словами Цукерберга, найближчі декілька років його команда насамперед зосередиться на розвитку платформ Facebook та Instagram. Бізнесмен звернув увагу на те, що у його компанії з'явилося чимало конкурентів.

"Останні п'ять років були школою для мене та компанії. Було багато проблем, і ми їх розв'язували. Нам довелось вигадувати надскладні алгоритми, щоб виявляти небезпечний контент, і я дуже пишаюсь тим, чого нам вдалось досягти",– додав Цукерберг.

Що важливо розумвти, наразі Meta об'єднала всі придбані та розроблені інновації у галузях AR та VR у структуру Reality Labs. Її працівниками стали 10 тисяч фахівців – майже 20% від усіх співробітників компанії.

Читайте також:

  • Колишня співробітниця Facebook звинуватила команду Цукерберга у брехні

  • Facebook опинився в центрі скандалу після приниження темношкірих людей

  • Instagram провокує психічні розлади в підлітків — закриті дослідження Facebook

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?