ЦВК відмовила в реєстрації ще кільком відомим політикам
Категорія
Політика
Дата публікації

ЦВК відмовила в реєстрації ще кільком відомим політикам

ЦВК відмовила в реєстрації ще кільком відомим політикам

Центральна виборча комісія на своєму засіданні відмовила у реєстрації в якості суб’єкта виборчого процесу партії Міхеіла Саакашвілі «Рух нових сил». Згідно рішення ЦВК, кандидати від цієї партії не будуть зареєстровані ні в багатомандатному виборчому окрузі, ні в одномандатних округах. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Українську правду ».

Крім «Руху нових сил», ЦВК відмовила у реєстрації кандидатами в депутати Володимиру Парасюку та Аркадію Корнацькому через зауваження до поданих ними документів. Парасюк збирався балотуватися в окрузі №122 у Львівській області, Корнацький – в окрузі №132 у Миколаївській області.

Також ЦВК не зареєструвала на вибори до парламенту колишнього соратника Януковича – екс-голову його Адміністрації Андрія Клюєва. Незважаючи на те, що його представники намагалися довести, що Клюєв проживає в Донецьку – а значить, на території України, члени Центрвиборчкому відмовились його реєструвати.

Тепер, можна прогнозувати, що боротьба за кандидатські посвідчення переміститься у стіні судів. Принаймні, Міхеіл Саакашвілі вже встиг заявити, що у нього «є кращі юристи, які будуть розрулювати цю ситуацію». Крім того, колишній президент Грузії встиг пов’язати свій недопуск на вибори з Порошенко, який нібито контролює ЦВК через «своїх людей».

Нагадаємо, що вчора Центральна виборча комісія подала апеляцію на рішення суду зареєструвати одіозного нардепа-втікача Олександра Онищенка кандидатом в депутати. Також ЦВК відмовила у реєстрації Комуністичній партії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?