Творець "Мівіни" несподівано кинув виклик Ілону Маску
Категорія
Технології
Дата публікації

Творець "Мівіни" несподівано кинув виклик Ілону Маску

Творець "Мівіни" несподівано кинув виклик Ілону Маску
Джерело:  online.ua

Творець "Мівіни" Фам Нят Вионг неочікувано для всіх почав наймати на роботу керівників Tesla, BMW, Porsche, Toyota і Nissan. Згідно з останніми даними, в'єтнамський мільярдер має намір створити глобальну компанію з виробництва інтелектуальних електромобілів та кинути виклику американському винахіднику Ілону Маску.

Джерело: Forbes

Творець "Мівіни" вирішив позмагатися з Ілоном Маском

Варто звернути увагу на те, що VinFast - це автомобільний підрозділ VinGroup Фама Нята Вионга, чиї статки нещодавно оцінили у 7,3 мільярда доларів, до березня наступного року представить нові моделі електромобілів у виставкових залах Північної Америки та Європи. У такий спосіб бізнесмен вирішив кинути виклик Ілону Маску та іншим представникам цієї сфери.

Що цікаво, Фам Нят Вионг свого часу створив популярний бренд локшини швидкого приготування "Мівіна".

Які плани у Vingroup

Керівництво компанії звертає увагу на те, що наймає керівників вищої ланки від великих виробників автомобілів, таких як Tesla, BMW, Porsche, Toyota і Nissan, для досягнення своєї мети стати глобальною компанією з виробництва інтелектуальних електромобілів.

"Завдяки інтелектуальним електромобілям, підкріпленим перевіреними науково-дослідними і виробничими можливостями VinFast, збираються конкурувати з провідними брендами у США. Одним з працівників, яких компанія переманила до себе, став Джеремі Снайдер. Тепер він директор з розвитку VinFast у США, але раніше понад 10 років працював на різних керівних посадах у Tesla. VinFast повідомила, що компанія відкрила філії в США, Канаді, Франції, Німеччині та Нідерландах в рамках підготовки до глобального запуску своїх нових електромобілів. Модельний ряд буде представлений у жовтні, а дві моделі розумних електромобілів, VF e35 і VF e36, будуть запущені в продаж по всьому світу в березні 2022 року", - йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, що компанія мільярдера спочатку планує продати 56 тис електромобілів у 2022 році, однак змінила свої плани через брак мікросхем.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?