Може зазнати фіаско — Ілон Маск здивував зізнанням про власний проєкт
Категорія
Технології
Дата публікації

Може зазнати фіаско — Ілон Маск здивував зізнанням про власний проєкт

Може зазнати фіаско — Ілон Маск здивував зізнанням про власний проєкт
Джерело:  online.ua

Нещодавно американський винахідник та мільярдер Ілон Маск під час спілкування зі своїми прихильниками в соцмережі заявив про "певну ймовірність" того, що Cybertruck, який готує до випуску його команда, "зазнає фіаско". Попри це, він має намір зберегти "виробничий дизайн" Cybertruck майже таким як і у шоукара – гігантська металічна трапеція.

Джерело: CNBC

За словами самого Ілона Маска, його "не хвилює" будь-який ризик того, що Cybertruck може зазнати невдачі, адже особисто йому подобається його дизайн.

Компанія Ілона Маска ризикує через Cybertruck

"Якщо бути відвертим, завжди є певний шанс, що Cybertruck провалиться, тому що він так не схожий ні на що інше. Але мені все одно. Мені він дуже подобається, навіть якщо іншим він не подобається. Інші пікапи виглядають як копії одного і того ж, але Cybertruck виглядає так, ніби його зробили прибульці з майбутнього", - заявив американський винахідник.

Ілон Маск розповів цікаві подробиці про Cybertruck

Мільярдер звернув увагу на те, що його компанія не хоче встановлювати дверні ручки на Cybertruck, не уточнивши, чи зможе такий автомобіль відповідати федеральним стандартам безпеки автотранспорту в США.

Окрім того, він повторив, що Tesla вирішила додати систему управління чотирма колесами на гігантський Cybertruck, що має дозволити йому рухатися діагонально-прямо і в'їжджати або виїжджати з деяких вузьких місць.

"Врешті-решт, ми зберегли дизайн виробництва майже таким же, як у шоукара. Тільки деякі невеликі зміни тут і там, щоб зробити його трохи краще. Немає дверних ручок. Автомобіль впізнає вас і відкриє двері. Керування всіма чотирма колесами – це приголомшливо для максимальної керованості та крутих поворотів", - зазначив винахідник.

За словами Ілона Маска, якщо функція управління чотирма колесами дійсно буде успішно реалізована, це зробить Cybertruck більш конкурентоспроможними у порівнянні з GMC Hummer EV.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?