Колишня Джонні Деппа та Ілона Маска вперше показала свою доньку
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Колишня Джонні Деппа та Ілона Маска вперше показала свою доньку

Колишня Джонні Деппа та Ілона Маска вперше показала свою доньку
Джерело:  online.ua

Колишня дружина Джонні Деппа та ексдівчина Ілона Маска, відома американська акторка Ембер Герд шокувала фанатів неочікуваною новиною про те, що стала матір'ю. Зірка зізналася, що її доньку народила сурогатна матір 8 квітня 2021 року. Дівчинка отримала ім'я Уна Пейдж Герд.

Джерела: Інстаграм Ембер ГердPage Six

Голлівудська акторка вирішила поділитися приємною новиною про народження маляти на своїх сторінках в соціальних мережах. Після гучного скандалу, який спалахнув навколо її розлучення з Джонні Деппом, Ембер приголомшила зізнанням про те, що виховує доньку.

Ембер Герд стала мамою та показала фото малюка

Варто зазначити, що народження доньки Ембер Герд приховувала майже 3 місяці. 1 липня 2021 року зірка оприлюднила в особистому блозі зворушливе фото, де зображена з крихіткою, яка лежить в неї на грудях.

"Я дуже рада поділитися з вами цією новиною. Чотири роки тому я вирішила, що хочу мати дитину. Моя донька народилася 8 квітня 2021 року. Її звати Уна Пейдж Герд. Вона – початок решти мого життя", – наголосила акторка.

Наразі відомо, що первістка зарці народила сурогатна матір, оскільки сама Ембер не може самостійно виносити дитину.

"Уна чудова, а Ембер – одурманена. Вона давно хотіла стати мамою й нарешті це бажання здійснилося. Вона вдячна неймовірній жінці, яка допомогла Уні народитися. Є багато жінок, які не можуть говорити про свою фертильність, переживають, соромляться. Ембер хоче, щоб вони відчували підтримку й усвідомлювати, що в будь-якому випадку можна знайти спосіб стати мамою", - розповів один із інсайдерів Page Six.

Що цікаво, малечу Герд назвала на честь покійної мами, яка пішла з життя у віці 63 років. За словами зірки, її матуся була "найкрасивішою жінкою, яку вона коли-небудь зустрічала".

Поки Ембер не поспішає розсекречувати жодних подробиць, а також називати ім'я чоловіка, який став батьком її дитини.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?