У Авакова зважилися на негайний заклик щодо опитування Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

У Авакова зважилися на негайний заклик щодо опитування Зеленського

У Авакова зважилися на негайний заклик щодо опитування Зеленського
Джерело:  online.ua

Міністерство внутрішніх справ виступило з новим закликом до населення України з приводу опитування, яке проведуть у день місцевих виборів. радник міністра Зорян Шкіряк просить виборців адекватно віднестися до волонтерів опитування. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на брифінг посадовця у четвер, 22 жовтня.

За його словами, не слід вдаватися до грубості чи насильства щодо волонтерів.

"Комусь це може подобатись, комусь ні. Але не можна плутати грішне з праведним… Висловлюйте свою позицію в ЗМІ, звертайтесь до суду. Ми застерігаємо від будь-яких методів фізичного впливу, від будь-якого насильства і будь-яких провокацій по відношенню до цих людей. В таких умовах співробітники Нацполіції будуть реагувати відповідно і припиняти правопорушення законними методами", - пояснив Шкіряк.

Радник Арсена Авакова звернув увагу, правоохоронні органи не мають підстав займатися оскарженням підстав для проведення опитування. Для цього існують інші правові інститути, якими слід користуватися.

Головне завдання правоохоронців під час місцевих виборів — збереження порядку.

Нагадаємо, водночас із виборами пройде опитування, за яким виборцям поставлять п'ять питань про ситуацію в Україні. Зокрема, там будуть тези про довічне ув'язнення щодо корупціонерів, війни на Донбасі, скорочення кількості нардепів у Верховній Раді, медичного каннабісу та міжанродної політики.

Як повідомляв ONLINE.UA, день голосування вже незабаром, кульмінація виборів планується на неділю, 25 жовтня. Для цього ми зібрали усі правила, які дозволять без перешкод віддати голос відповідно до епідемічних правил та порядку голосування, який встановила Центральна виборча комісія.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?