У Бєлгородській області витратили мільярди на підготовку до "нападу" України
Категорія
Світ
Дата публікації

У Бєлгородській області витратили мільярди на підготовку до "нападу" України

У Бєлгородській області витратили мільярди на підготовку до "нападу" України
Джерело:  online.ua

У Бєлгородській області офіційно оголосили про завершення будівництва "оборонної засічної лінії" на кордоні з Україною. З такою заявою виступив губернатор регіону В'ячеслав Гладков.

Джерело: росЗМІ

У Бєлгородській області добудували засічну лінію біля України

Ми її завершили вже давно. Я сподіваюся, противник бачить, в якому обсязі і в якій якості вона побудована. Він повинен розуміти, що йому буде вкрай складно, якщо він буде вживати необдуманих дій, - цинічно зазначив представник місцевої влади.

Як стверджує Гладков, з обласного бюджету області не брали гроші на це "будівництво". Він також уточнив, що кошти, мовляв, виділили з "федерального бюджету".

Окрім того, наголошується, що вартість "засічної лінії" сягнула майже 10 млрд руб, тобто майже 132 млн доларів.

Згідно з даними російських пропагандистів, росіяни вирішили встановити у декілька рядів тетраедри з бетону поруч із дорогами біля лісосмуг.

Також там почали формувати батальйони тероборони.

Фото — telegram.org

Не можна також не згадати про те, що під час будівництва працівники постійно бідкалися, що їм не виплачують зарплатні, а військові експерти (навіть російські) публічно попереджали, що подібну "лінію" в умовах сучасної війни марною справою.

Різні регіони РФ уже готуються до контрнаступу ЗСУ

Команда диктатора Володимира Путіна справді боїться переходу війни на територію Росії.

Так нещодавно очільник комітету Держдуми з оборони Андрій Картаполов запропонував російським корпораціям самостійно закуповувати системи протиповітряної оборони (ППО) для боротьби з дронами.

Є досить недорогі засоби боротьби з безпілотними літальними апаратами, які кожна корпорація, що поважає себе, може закупити і поставити на свої об’єкти. Влада Росії розписалася в нездатності захистити всю критично важливу інфраструктуру країни від українських атак, - відверто зізнався російський політик.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?