У Білому домі побоюються, що Трамп може захопити владу
Категорія
Світ
Дата публікації

У Білому домі побоюються, що Трамп може захопити владу

У Білому домі побоюються, що Трамп може захопити владу
Джерело:  online.ua

Чинний глава Білого дому Дональд Трамп досі не визнає перемогу свого суперника Джо Байдена і продовжує боротьбу за перемогу на виборах. У Білому домі побоюються, що він може незаконно захопити владу. Ці побоювання високопоставлені чиновники підтверджують тим, що Трамп багато часу проводить з "божевільними конспірологами" - колишнім помічником з національної безпеки Майклом Флінном і адвокатом Сідні Пауелл. Вони раніше пропонували Трампу ввести воєнний стан і задіяти війська для нового голосування в хитких штатах, а також вилучити машини для голосування для їх вивчення. Про небезпечні плани Трампа повідомили джерела Axios, передає ONLINE.UA.

"Не можна не почати турбуватися, коли президент розміщує в Twitter погрози відправити до в'язниці політиків і проводить час в розмовах з божевільними конспірологами", - йдеться в повідомленні джерела.

Відзначається, що в Білому домі не виключають, що Трамп зловживе владою і скасує результатів виборів за допомогою Флінна і Пауелл. Видання повідомляє, що ситуацією стурбовані навіть ті чиновники в адміністрації, "які, можливо, пережили більше божевілля і свавілля, ніж будь-які офіційні особи адміністрації в історії".

Як відомо, офіційно ім'я нового президента США оголосять 6 січня на спеціальному засіданні Конгресу, але в американців уже немає сумнівів, що ним стане 77-річний представник Демократичної партії Джо Байден, який набрав 306 голосів з 270 необхідних для перемоги. У Трампа - 232 голоси, але він стверджує, що виграв президентські вибори в США, тому збирається оскаржувати результати голосування в суді. 15 грудня 2020 року Колегія вибірників підтвердила перемогу Джо Байдена на виборах президента США.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін нарешті визнав перемогу Байдена на виборах в США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?