У Білорусі РФ перекидає війська і техніку до кордону з Україною — партизани
Категорія
Світ
Дата публікації

У Білорусі РФ перекидає війська і техніку до кордону з Україною — партизани

У Білорусі РФ перекидає війська і техніку до кордону з Україною — партизани
Джерело:  online.ua

Як вдалося дізнатися білоруським партизанам, Росія уже почала перекидати на південь Білорусі, тобто до кордону з Україною, техніку та мобілізованих російських окупантів. 

Джерело: Беларускі Гаюн у  Telegram

РФ почала стягувати війська і техніку до кордону з Україною у Білорусі

За словами представників моніторингової групи, лише протягом 20 грудня зафіксовано перевезення танків, вантажівок і особового складу ЗС РФ із білоруських полігонів у північній і центральній частинах країни, де вони дислокувалися, на Південь - ближче до кордону з Україною.

Окрім того, в мережі уже публікують відео, як один із ешелонів, помічених біля Драгичина, рухається в бік Іваново.

Йдеться про 6 критих вагонів, 2 вагони для людей, цистерни, "Урали" та бензовози.

Фото - скриншот

Навіщо Путін їздив до Білорусі 19 грудня

19 грудня білоруський та російський диктатори Олександр Лукашенко та Володимир Путін провели переговори у Мінську (Білорусь).

За їхніми словами, під час зустрічі обговорювалося спільне виробництво нової військової технік, подальші військові навчання та підготовку білоруських військових льотчиків.

Нелегітимний президент РБ також повідомив, що у БІЛОРУСІ на бойове чергування поставили зенітний ракетний комплекс С-400 і ракетний комплекс "Іскандер".

На переконання офіційного Києва, очільник Кремля під час останніх переговорів намагався схилити Лукашенка приєднатися до РФ у війні проти України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?