У бійців ЗСУ є симптоми хімічного отруєння після атаки РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

У бійців ЗСУ є симптоми хімічного отруєння після атаки РФ

У бійців ЗСУ є симптоми хімічного отруєння після атаки РФ
Джерело:  online.ua

За словами радника очільника Офісу президента Олексія Арестовича, армія РФ могла застосувати хімічну зброю у Харківській області, однак цю інформацію ще перевіряють. Він також повідомив, що разом з тим в українських військовослужбовців фіксують симптоми хімічного отруєння.

Джерело: "24 Канал"

Арестович: У воїнів ЗСУ є симптоми хімічного отруєння після атаки РФ

Як стверджує представник команди Володимира Зеленського, російська авіація, за попередніми даними, завдала удару по місткостях із аміаком у Харківській області.

Вже пішла інформація про те, що нібито росіяни використали хімічну зброю, тому що були хімічні ураження наших військовослужбовців. Однак це не хімічна зброя. Такі попередні дані, уточню, – заявив Олексій Арестович.

За словами представника ОПУ, разом з тим такий удар по промисловій точці й спричинив хімічне отруєння українських захисників. Серед симптомів, про які розповідають українські бійці, – втрата свідомості та блювота.

Окрім того, наголошується, що на Харківському напрямку відбувається перегрупування російських військ, проте загарбники не можуть просунутися. Ба більше, бійці ЗСУ протягом останніх декількох днів звільнили уже чимало населених пунктів на Харківщині.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?