У бойовиків на Донбасі паніка і втрати: стали відомі подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

У бойовиків на Донбасі паніка і втрати: стали відомі подробиці

У бойовиків на Донбасі паніка і втрати: стали відомі подробиці

Ватажки так званої ДНР розпустили чутки про те, нібито українці доставили на Донбас пускові установки тактичних ракетних комплексів "Точка-У" , що викликало відверту паніку в рядах бойовиків.
Про це повідомив координатор групи "Інформаційне опір", народний депутат Дмитро Тимчук, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Faceboook.
"Командування 1-го Армійського корпусу в ДНР розповсюдило серед командного складу ряду "бригад" і "окремих полків\батальйонів" якісь "розвідувальні дані" про "можливий ракетний удар ВСУ", - повідомив він.
При цьому Тимчук додав, що бойовики розпустили чутки про те, що "нібито "розвідувальні органи" окупантів встановили факт переміщення до зони АТО українським військовим командуванням відразу декількох ПУ ТРК "Точка-У".
Читайте також: Війна Росії з Україною: філософ з РФ яскраво розповів історію щодо причин
"На тлі раніше мусувалися пропагандистськими ЗМІ Росії і ДНР теми "використання ВСУ комплексів "Точка-У", дане повідомлення викликало паніку в середовищі бойовиків", - зазначив він.
У той же час, за даними нардепа, бойовики ЛНР зазнали чергові втрати: "у 2-му Армійському корпусі в ЛНР 120-мм міною знищений відразу цілий мінометний розрахунок".
"2 бойовика загинули і ще не менше 4-х важко поранені в результаті артилерійської дуелі між українськими минометчиками і окупантами на ділянці між Калиново і Алмазної", - додав він.
Крім того, Тимчук заявив про зникнення двох оперативників так званого "міністерства держбезпеки ДНР", які вже 4-е добу не виходять на службу і з ними неможливо зв'язатися.
"Керівництво МДБ допускає, що дані співробітники перейшли на бік України і в даний час знаходяться на контрольованій нею території. Розслідування веде "контррозвідка МДБ ДНР", - резюмував він.
Як повідомляв ONLINE.UA раніше ватажки ДНР-ЛНР почали захоплення українських підприємств на окупованих територіях, а серед бойовиків поповзли чутки про можливість кривавих розборок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?