У Британії назвали причину ракетних ударів РФ по цивільній інфраструктурі України
Категорія
Україна
Дата публікації

У Британії назвали причину ракетних ударів РФ по цивільній інфраструктурі України

У Британії назвали причину ракетних ударів РФ по цивільній інфраструктурі України
Джерело:  online.ua

За словами британських розвідників, зіткнувшись із провалами на передовій, армія Російської Федерації розширила цілі, по яких вона готова завдати ударів, об’єктами цивільної інфраструктури.

Джерело: Твіттер-сторінка Міноборони Великої Британії

Чому РФ б'є по інфраструктурі України — відповідь Британії

Міноборони Великої Британії звертає увагу на те, що Росія запустила кілька тисяч ракет великої дальності проти України із 24 лютого 2022 року.

Однак протягом останнього тижня країна-агресорка збільшила кількість атак проти цивільної інфраструктури навіть там, де вона, цілком можливо, не розраховує на негайний військовий ефект.

У цю категорію входили удари по електромережі та греблі на річці Інгулець у Кривому Розі.

Зіткнувшись із невдачами на передовій, Росія, ймовірно, розширила локації, по яких вона готова завдати ударів, намагаючись прямо підірвати моральний дух українського народу та уряду, - йдеться у огляді британського відомства.

Фото - twitter.com/DefenceHQ

Путін може змінити цілі війни в Україні

На переконання очільника розвідувального управління міністерства оборони США Скотта Беррієра, на тлі останніх провалів та невдач армії РФ на полі бою може настати момент, коли диктатор Володимир Путін буде змушений змінити цілі війни в Україні.

Що цікаво, нещодавно російський президент почав стверджувати, що план війни проти України "коригуванню не підлягає" і основною метою є так зване "звільнення всієї території Донбасу".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?