Кадиров назвав втечу росіян з Харківщини "тонкощами військової справи"
Категорія
Політика
Дата публікації

Кадиров назвав втечу росіян з Харківщини "тонкощами військової справи"

Кадиров назвав втечу росіян з Харківщини "тонкощами військової справи"
Джерело:  online.ua

Скандальний очільник Чечні Рамзан Кадиров знову почав брехати, що відступ армії Російської Федерації у Харківській області це "вкид та західні провокації".

Джерело: Телеграм-канал Рамзана Кадирова

Кадиров знайшов нове виправдання втечі росіян з Харківщини

Заспокою найбільш буйних і найбільш скептичних коментаторів. У ході проведення СВО ми ніде і нікуди не відступаємо. Це все вкид та західні провокації. Не дозволяйте себе дурити. Є такі поняття, як тактика та стратегія. У наших військ вона тонша. Наші генерали, які закінчили військові академії, чудово розуміються на тонкощах військової справи і дають противнику робити тільки те, що вигідно нам, - цинічно збрехав Рамзан Кадиров.

За словами поплічника Путіна, щоб знищити ворожі одиниці, потрібно використовувати різні прийоми: розтягувати його сили, відтягувати, затискати в котел, змушувати вийти на поле чи заманювати у пастку. Він запевняє, що керівництво армії "чудово комбінує усі ці методи".

Фото - скриншот

Окрім того, глава Чечні збрехав, що країна-агресорка, мовляв, "намагається мінімізувати людські жертви".

Кадиров не приховує, що хотів би оголосити по всій країні військовий стан і "застосував би будь-яке озброєння".

Кадиров уже публічно критикував Шойгу

Що цікаво, після масштабного та успішного контрнаступу ЗСУ на Харківщині Рамзана Кадиров розкритикував "стратегію" Міноборони РФ, а також почав стверджувати, що "вийде на керівництво країни, щоб роз'яснити їм ситуацію", якщо у війні не буде змін.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?