У Черкасах набирає обертів скандал з істеричною вчителькою: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Черкасах набирає обертів скандал з істеричною вчителькою: опубліковано відео

У Черкасах набирає обертів скандал з істеричною вчителькою: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Набирає обертів скандал навколо вчительки школи №17 в Черкасах, яка, не добираючи виразів, кричала на 10-річну школярку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.
Вчителька Наталя Макаренко зривалася на крик на уроках, при цьому розмова була зафіксована на диктофон.
Після цього десятирічна школярка Маша розповіла батькам, що в класі її почали обзивати "щуром і українкою", а діти перестали з нею спілкуватися. Ставлення до дитини в класі змінилося після того, як її батько оприлюднив записи уроків англійської мови, яку викладає класний керівник.
"Ти нормальна чи ні? Вас батьки взагалі виховують?! Ви всі вирішили дістати мене тут по черзі? Читай давай, а то сидиш, сопеш! Що ж ви сидите обличчям тупо торгуєте і нуль! Третій місяць поспіль. Я влаштую таке, що мало нікому не здасться. Я тебе навчу любити радянську владу", - говорить вчителька на одному із записів (на відео з 36 секунди).
Читайте також: Скандал з вчителькою, яка продавала ученицю: з'явилися нові подробиці

За словами батька дівчинки, після таких уроків англійської у неї пропало бажання вчитися, вона постійно скаржилася на головний біль і погане самопочуття.
У той же час директор черкаської школи запевнив, що на вчительку ніхто ніколи не скаржився, однак додав, що недавно педагог скаржилася на особисті проблеми.
Департамент освіти Черкас вже прийняв попереднє рішення про звільнення вчительки і винесення догани директору школи, проте воно остаточно не затверджено.
У класі дівчинки практично всі батьки виступили на захист вчительки англійської, відзначає видання.


Як повідомляв ONLINE.UA, в кінці листопада стало відомо, що в Харківській області 52-річна вчителька намагалася продати 13-річну ученицю зі спеціального інтернату для важких підлітків за 10 тисяч доларів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?