У Чорнобилі жінка покусала поліцейського
Категорія
Україна
Дата публікації

У Чорнобилі жінка покусала поліцейського

У Чорнобилі жінка покусала поліцейського
Джерело:  ua.interfax.com.ua

У зоні відчуження поблизу закритої Чорнобильської АЕС трапився незвичний інцидент – жінка вкусила поліцейського за руку. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Інтерфакс-Україна», насильство щодо працівника правоохоронного органу мало місце на одному з КПП на виїзді з зони відчуження.

За інформацією відділу комунікації поліції Київської області, поліцейський зупинив для перевірки документів автомобіль ВАЗ-212103, у якому знаходився 40-річний водій та жінка-пасажир, як згодом з’ясувалося, його співмешканка.

На вимогу пред’явити документи водій повів себе неадекватно, почав хапати поліцейського за форму та спорядження. Тим часом з іншого боку автомашини вийшла пассажирка, яка несподівано вкусила поліцейського за руку та вдарила його балонним ключем по голові. Згодом лікарі діагностували у правоохоронця гематому і прокушену фалангу.

Обидва правопорушники затримані. Як виявилось, чоловік і жінка були у нетверезому стані. Тепер на обох громадян чекає суд. На 40-річного водія складено протокол за ст. 130 (керування транспортними засобами у стані алкогольного сп'яніння). Щодо його співмешканки, то проти неї слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК України.

Нагадаємо, що вчора іноземець вистрибнув з потягу, щоб потрапити до України не проходячи прикордонного контролю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?