У Держдумі РФ закликають завершити "спецоперацію" в Україні та оголосити війну
Категорія
Світ
Дата публікації

У Держдумі РФ закликають завершити "спецоперацію" в Україні та оголосити війну

У Держдумі РФ закликають завершити "спецоперацію" в Україні та оголосити війну
Джерело:  online.ua

Член думського комітету з оборони РФ Віктор Соболєв закликав оголосити Україні війну, оскільки "більше не залишилося жодних червоних ліній".

Джерело: росЗМІ

В Росії закликають оголосити війну

У Держдумі закликали закінчувати спецоперацію в Україні.

Потрібно закінчувати "спецоперацію" та розпочинати справжню війну в Україні, - заявив член комітету Держдуми РФ із оборони Віктор Соболєв.

Причина тому - "вторгнення української ДРГ до Брянської області".

Жодних червоних ліній щодо України не залишилося. І нам потрібно закінчувати спецоперацію та розпочинати війну. Зі знищенням коштів та об'єктів комунікацій, з висвітленням доставок озброєнь, і зробити це треба було давно, — заявив Віктор Соболєв.

Крім того, за його словами, на тлі активізації "диверсійних груп" необхідно в терміновому порядку зміцнити кордони насамперед на нових захоплених територіях.

Поки ми будемо з ними церемонитися, у нас так і триватимуть обстріли мирних громадян, у тому числі й дітей, як сьогодні у Брянській області. Адже там внаслідок обстрілу цивільного транспорту української ДРГ було поранено 10-річного хлопчика. Немає цього всього виправдання, - заявив Соболєв.

Що відомо про провокацію РФ в Брянській області

2 березня Олександр Богомаз - голова Брянської області - повідомив про те, що в прикордонній зоні було помічено групу українських розвідників, які, ймовірно, напали на автобус. Внаслідок інциденту нібито загинула одна людина, а дитина була поранена.

Російський диктатор Володимир Путін назвав події у Брянській області “терористичним актом”. Він заявив про це на церемонії відкриття Року педагога та наставника, в якій взяв участь у режимі відеоконференції.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?