У Дніпрі посеред вулиці вибухнуло авто — поліція розслідує як теракт
Категорія
Україна
Дата публікації

У Дніпрі посеред вулиці вибухнуло авто — поліція розслідує як теракт

У Дніпрі посеред вулиці вибухнуло авто — поліція розслідує як теракт
Джерело:  online.ua

Вранці у середу, 15 вересня, у Дніпрі стався вибух в автомобілі, в якому на той момент знаходилися дві особи - резонансний інцидент стався прямо посеред вулиці.

Джерело: Нацполіція

За офіційними даними, наразі на місці інциденту працюють фахівці правоохоронних органів.

“Внаслідок вибуху загинули дві особи, які перебували всередині автомобіля.
Повідомлення про подію надійшло до поліції сьогодні, 15 вересня, близько 9-ї ранку. Вибух стався в автомобілі “Nissan Primera” на пр. Богдана Хмельницького м. Дніпро”, - уточнили в поліції.

Відзначається, що усі деталі інциденту одночасно встановлюють слідчі оперативної групи, вибухотехніки, а також група експертів криміналістичної лабораторії.

“Станом на 10:30 встановлено, що в автомобілі перебували чоловік та жінка. Зараз за даним фактом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ст. 258 Кримінального кодексу України (терористичний акт).

Особи загиблих попередньо встановлені за документами, виявленими на місці події”, - підкреслили правоохоронці.

Що відомо про вибух у Дніпрі

Низка українських медіа проінформували, що в автомобілі на момент інциденту знаходилася речниця ГУ ДСНС у Дніпровській області Дар'я Гречіщева. Це не згадували у повідомленнях правоохоронні органи, однак офіційна заява про раптову загибель своєї представниці була оприлюднена самою службою.

“Сьогодні близько дев’ятої ранку трагічно загинула начальниця Відділу зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС у Дніпровській області Дар'я Гречіщева… Світла пам'ять нашій подрузі, колезі, просто прекрасній людині, капітану служби цивільного захисту”, - наголосили у відомстві.

Також за неофіційними та поки що непідтвердженими даними, другою жертвою вибуху став ветеран бойових дій на сході України.

Точні причини інциденту поки що залишаються невстановленими.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?