У ДСНС розкрили подробиці вибуху в районі Івано-Франківська
Категорія
Україна
Дата публікації

У ДСНС розкрили подробиці вибуху в районі Івано-Франківська

У ДСНС розкрили подробиці вибуху в районі Івано-Франківська
Джерело:  online.ua

За інформацією представників ДСНС, вдень в районі Івано-Франківська стався вибух на нафтопроводі внаслідок чого постраждали двоє людей.

Джерело: Telegram ДСНС України

Що відомо про вибух на нафтопроводі під Івано-Франківськом 

У ДСНС зазначили, що прорив нафтопроводу стався в районі села Стримба Надвірнянського району, приблизно за 30 км від Івано-Франківська.

Внаслідок прориву відбувся виток нафтопродуктів та спалахнула пожежа, яка перекинулась на приватний будинок.

За попередньою інформацією постраждало 3 особи. Наразі засувки на нафтопроводі перекриті. На місці працюють рятувальники, - наголошують представники ДСНС.

Що відомо про причини виникнення інциденту

Сьогодні вдень місцеві Telegram-канали опублікували фото та відео з села Стримба, яке розташоване за 30 кілометрів від Івано-Франківська.

Спочатку очевидці говорили, що нібито стався вибух газопроводу, проте пізніше уточнили, що вибухнуло щось "пов'язане з нафтою".

Telegram-канали "Івано-Франківськ 24/7", спочатку очевидці повідомили про вибух газопроводу, проте пізніше уточнили, що вибухнуло щось "пов'язане з нафтою".

Прес-секретарка Державної служби з надзвичайних ситуацій Світлана Водолага повідомила, що на місце інциденту виїхали бригади рятувальників.

Речниця ДСНС Прикарпаття Христина Перцович розповіла, що на даний момент немає інформації, що і де горить. Докладніші відомості будуть після прибуття рятувальників на місце.

О 17:00 поблизу с. Стримба Надвірнянського району, стався порив нафтопроводу (діаметром 150 мм) з послідуючим розлиттям нафтопродуктів вздовж потічка на площі 100 м кв. та горінням, з розповсюдженням вогню на приватний будинок. За попередньою інформацією постраждало 3 особи.Наразі засувки на нафтопроводі перекриті. На місці працюють рятувальники, - повідомили згодом у ДСНС.

Як розповів на своїй сторінці у Facebook мер Надвірної Зіновій Андрійович, кількість постраждалих зросла до 5. Серед постраждалих двоє дорослих та троє дітей. Їх госпіталізували.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?