У Європарламенті відреагували на скандал навколо Порошенка
Категорія
Політика
Дата публікації

У Європарламенті відреагували на скандал навколо Порошенка

У Європарламенті відреагували на скандал навколо Порошенка
Джерело:  online.ua

Член комітету Європарламенту із закордонних справ та доповідач по Україні Міхаель Галер почав стверджувати, що заборона на виїзд для колишнього президент Петра Порошенка псує імідж нашої країни та додає аргументів тим, хто виступає проти надання Києву статусу кандидата у члени ЄС.

Джерело: "Прямий"

Євродепутат Галер прокоментував скандал навколо Порошенка

Я переконаний, що на даному етапі таких ситуацій потрібно уникати. Звісно, ці події не сприяють іміджу України за кордоном. На Заході є ті, хто вагається щодо цього (надання Україні статусу кандидата у члени ЄС - ред.) , а тому шукають аргументи, чому Україна може бути не готова стати навіть кандидатом. Отже, така поведінка і така практика явно, на мою думку, безумовно допомагає цим структурам і силам всередині ЄС, які не дуже люблять Україну, – заявив Міхаель Галер.

Петро Порошенко (фото — president.gov.ua)

Як уже згадувалося раніше, 27 травня колишній глава держави Петро Порошенко пізно ввечері прибув у пункт перетину державного кордону на Львівщині. За словами представників його пресслужби, політик їхав у відрядження.

Підставою відмови у виїзді Порошенку прикордонники назвали проблему з підтвердженням дійсності дозвільного документу.

Політична сила "Європеська солідарність" назвала не пропуск свого очільника через кордон "ганебною історією на замовлення чинної влади".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?