У Фінляндії знайшли пляшку з листом про Путіна, Кадирова та війну
Категорія
Світ
Дата публікації

У Фінляндії знайшли пляшку з листом про Путіна, Кадирова та війну

У Фінляндії знайшли пляшку з листом про Путіна, Кадирова та війну
Джерело:  online.ua

У прибережному фінському місті Ловійса чоловік знайшов пляшку з листом російською мовою, в якому невідомий автор у жорсткій формі критикував війну Росії проти України, а також прокликанав російського та білоруського диктаторів Володимира Путіна та Олександра Лукашенка, а також главу Чечні Рамзана Кадирова.

Джерело:  Iltalehti

У Фінляндії знайшли пляшку з листом, в якому критикується Путін та війна

Варто зазначити, що місце, де знайшли плаяшку, розташоване за 30 кілометрів від острова Гогланд, що входить до складу Ленінградської області Росії. Журналісти припускають, що автором листа може бути громадянин РФ, оскільки лист у ній написаний російською.

Автор записки називає війну Росії проти України "найбільш ганебною війною російської армії" та нарікає, що Путін "відправив пацанів на забій під знаком диявола". Він також по-совєму розшифровує символи V і Z, які використовує російська пропаганда: Z означає "засранці", а V – "крадії" (воры).

Російського диктатора Володимира Путіна у листі називають "воровським паханом Росії", нелегітимного президента РБ Аляксандра Лукашенка – "шакалом зі зграї Путіна", а очільника Чечні Рамзана Кадирова – "невпряженою гієною".

Фото - ILTALEHTI

Наприкінці автор закликає незрозумілих адресатів "прокинутись", оскільки "їх убивають".

Варто зазначити, що жодних контактних даних, які могли б допомогти встановити автора листа, на ньому не знайшли.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?