У Франції жінки обурилися світлиною Дженніфер Лопес на обкладинці Elle
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Франції жінки обурилися світлиною Дженніфер Лопес на обкладинці Elle

У Франції жінки обурилися світлиною Дженніфер Лопес на обкладинці Elle
Джерело:  online.ua

Нещодавно відома голлівудська акторка та співачка Дженніфер Лопес з'явилася на обкладинці французького Elle. Зірка стала головною героїнею випуску, який присвятили жінкам після 50 років. Проте читачок видання вибір редакції неабияк розлютив.

Джерело: Інстаграм-сторінка Elle

В мережі почалися дискусії через фото Джей Ло на обкладинці Elle

Багато людей із різних куточків планети захоплюються розкішним виглядом 52-річної Дженніфер Лопес. Можливо, саме тому глянець Elle вирішив поставити її за приклад французьким жінкам. Однак останні появі співачки на обкладинці видання не надто зраділи. Користувачки мереж почали критикувати зірку за пластику, фотошоп і життя, далеке від реальності.

В об'єктиві знаменитої фотографині Памели Хенсон Джей Ло позувала у довгій обтислій сукні чорного кольору з закритим декольте. Струнку талію вона виділила широким поясом з пряжками, а ідеальні риси обличчя підкреслила легким макіяжем. На цьому фото, як і на всіх професійних кадрах, співачка аж ніяк не виглядає на 52 роки, - йдеться в повідомленні.

Коментуючи обкладинку видання, користувачки мережі звернули увагу на те, що життя співачки далеке від життя звичайних француженок. Вони нагадали про те, що Джей Ло не потрібно не прокидатися на роботу на світанку та мізкувати, де взяти гроші на комуналку та їжу. Ба більше, Дженніфер дорікнули за фотошоп.

  • Я дивлюся на це фото і не бачу справжню Дженніфер. Це не вона;

  • Невже ви зобов'язані брати за моделей відретушованих, перероблених жінок? Жінок, які відмовляються старіти. Меседж не дуже сучасний, навіть сексистський;

  • Повністю відретушована жінка;

  • Хіба ж це її природня краса? Не вірю;

  • Легко бути красивою, коли тебе всюди ретушують;

  • Абсолютно не вірю, що вона не колола ботокс, не користується косметикою, яка розгладжує шкіру. Жінка старіє, навіть якщо веде найздоровіший спосіб життя. Її фото ретушують;

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?