У фронтмена Rammstein Ліндеманна виникли серйозні проблеми з російськими силовиками
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У фронтмена Rammstein Ліндеманна виникли серйозні проблеми з російськими силовиками

У фронтмена Rammstein Ліндеманна виникли серйозні проблеми з російськими силовиками
Джерело:  online.ua

Вночі 28 серпня у номер фронтмена Rammstein Тілля Ліндеманна прийшли російські силовики. Згідно з даними росЗМІ, це сталося в готелі в селі Завидово, який знаходиться у Тверській області. 

Джерело: "Интерфакс"

Російські силовики нагрянули до фронтмена Rammstein Ліндеманна

"Російські правоохоронці у цивільному навідались у готельний номер лідера Rammstein з метою перевірки, яка "проводилась у рамках заяви". Сам Тілль Ліндеманн був присутній під час нічного візиту правоохоронців. Співробітники правоохоронних органів провели вночі слідчі заходи в кімнаті готелю в Завидово, де зупинився Ліндеманн", - розповідають анонімні джерела.

Трохи пізніше стало відомо, що російські силовики попередили рокера про обмеження на проведення масових заходів. Окрім того, наголошується, що продюсеру музиканта Анару Рейбанду загрожує депортація.

"На нього завели адміністративну справу за порушення міграційного режиму. Ліндеманну виписано припис про недопущення порушення антиковідних заходів у зв'язку з передбачуваним концертом у Тверській області, який планувався попри обмеження на проведення масових заходів", – розповідають інсайдери.

За словами російських журналістів, фронтмен Rammstein є хедлайнером фестивалю "Макларин за Родину", який запланований на 29 серпня. Масштабний захід у Тверській області організовує кандидат в обласний парламент Максим Ларін. Концерт нібито присвячений його ювілею.

Окрім того, наголошується, що 4 і 5 вересня німецький артист повинен має виступити на міжнародному військово-музичному фестивалі "Спасская башня", який пройде на Красній площі в Москві. У програмі німецький рокер заявлений як спеціальний гість.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?