У ФСБ готують черговий фейк про зв'язки з Росією у керівництва СБУ
Категорія
Україна
Дата публікації

У ФСБ готують черговий фейк про зв'язки з Росією у керівництва СБУ

У ФСБ готують черговий фейк про зв'язки з Росією у керівництва СБУ
Джерело:  online.ua

За інформацією представників СБУ, російські спецслужби готують кампанію з поширення фейкової інформації про нібито наявність російського громадянства в керівництва Служби безпеки України.

Джерело: пресслужба СБУ

Навіщо Росія готує фейки проти керівництва СБУ 

За оперативними даними, співробітники 5 служби ФСБ РФ планують низку ІПСО, в основу яких має увійти дезінформація про нібито російське громадянство українських державних діячів, керівництва Сил оборони і безпеки та їхніх родин, а також інших посадових осіб, - зазначається у повідомленні СБУ.

Підкреслюється, що правдивість фейкової інформацїі мають підтвердити:

  • внесення ФСБ до державних реєстрів Росії записів, які нібито мають підтверджувати версію ворожих спецслужб;

  • підробка документів українських державних діячів та представників Сил оборони.

За даними СБУ, старт реалізації російської ІПСО в українському інформаційному полі запланований на найближчий час.

Спецслужба наголошує, що Росія хоче будь-якими методами підірвати психологічно-емоційний стан українських військових на передовій та дестабілізувати ситуацію в державі, адже країна-агресор не має успіхів на полі бою.

З огляду на це СБУ закликає представників українських медіа критично ставитися до появи подібної "сенсаційної" інформації.

За оперативними даними, старт реалізації ворожого ІПСО в українському інформаційному полі запланований на найближчий час. Закликаємо представників українських ЗМІ критично ставитися до появи подібної "сенсаційної" інформації, - підкреслили в СБУ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?