У Генштабі Британії заявили про збереження загрози з боку РФ навіть у разі перемоги України
Категорія
Світ
Дата публікації

У Генштабі Британії заявили про збереження загрози з боку РФ навіть у разі перемоги України

У Генштабі Британії заявили про збереження загрози з боку РФ навіть у разі перемоги України
Джерело:  online.ua

За словами керівника Генштабу Великої Британії Патріка Сандерса, навіть після перемоги України у розв'язаній Кремлем злочинній війні, Росія залишатиметься загрозою.

Джерело:   Sky News

Росія залишатиметься загрозою навіть після поразки у війні проти України 

Сандерс зазначив, що НАТО ніколи не повинно недооцінювати загрозу з боку Росії попри ганебні поразки кремлівської злочинної армії в Україні.

Незалежно від того, як закінчиться ця війна - а вона має закінчитися перемогою України - я вважаю, що російська загроза залишиться, - підкреслив глава Генштабу армії Великої Британії.

Сандерс також зауважив, що хоробрість та самопожертва України дала країнам НАТО час підготувати та модернізувати ЗСУ за рахунок навчань та поставок західної військової техніки.

Ми повинні зробити більше. Ми в боргу перед Україною, - наголосив керівник Генштабу Британії.

Коли в Росії може розпочатись справжній заколот 

На думку директора New Geopolitics Research Network та військового експерта Михайла Самуся, реальне повстання в Росії може початись, коли командири армії РФ наважаться на рейд, подібний тому, який спробував влаштувати власник ПВК "Вагнера" Євген Пригожин.

Експерт зазначив, що Пригожин не є самостійною фігурою, а входить до частини проєкту кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна.

За ймовірним задумом змовників, Росія має зазнати військової поразки в Україні, щоб підірвати авторитет влади серед звичайних росіян.

За словами експерта, у такій ситуації Путін буде крайнім, але і його соратникам також ще рано видихати.

Насправді в російській армії йдуть реальні бунтівні процеси. Тим, що вони зробили з Пригожиним, вони лише розкрутили ці настрої. Вони не спустили пар, протестних настроїв стає дедалі більше. Принизили російську армію, збили літаки та гелікоптери, і фактичних за це ніхто не відповість. Російську армію поставили на коліна, - підкреслив Самусь.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?