У Гонтаревої відповіли на журналістський компромат
Категорія
Економіка
Дата публікації

У Гонтаревої відповіли на журналістський компромат

У Гонтаревої відповіли на журналістський компромат
Джерело:  interfax.com.ua

У НБУ прокоментували інформацію про те, що глава Нацбанку Валерія Гонтарева спільно з російським держбанкіром керувала компанією ICU, що тривало до застосування санкцій до РФ в серпні 2014 року.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.
Як повідомляється, глава НБУ з моменту продажу своєї частки в інвестгрупі ICU в 2014 році не пов'язана з бізнесом компанії.
"Глава НБУ продала свою частину акцій компанії в червні 2014 року і з того часу жодного стосунку до цієї компанії не має", - повідомила прес-служба НБУ агентству "Інтерфакс-Україна" в понеділок.
Раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що чверть ICU до недавнього часу належала дружині Юрія Соловйова (заступник голови Зовнішторгбанку Росії), при цьому офшорні компанії під управлінням ICU отримували позики під його офшори.
Нагадаємо, журналісти-учасники проекту "Панамський архів" знайшли в документах офшорне досьє на 12 колишніх і діючих президентів і прем'єрів, 128 політиків з Євросоюзу, Бразилії, Китаю, України, Сербії, Азербайджану та інших країн, при цьому розслідування ще тривають.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?