У ГУР назвали фейком надання дозволу Арестовичу на виїзд з України
Категорія
Україна
Дата публікації

У ГУР назвали фейком надання дозволу Арестовичу на виїзд з України

Олексій Арестович
Джерело:  online.ua

За словами представника Головного управління розвідки Міноборони Андрія Юсова, інформація про нібито надання представниками розвідки дозволу колишньому раднику президента Олексію Арестовичу на виїзд з України не відповідає дійсності. 

ГУР не надавало Арестовичу дозволу на виїзд з України

Юсов підкреслив, що інформація про те, що Арестович виїхав за межі України 4 вересня 2023 року нібито за допомогою листа від ГУР не правдива.

Можемо повідомити, що Головне управління розвідки Міністерства оборони не надавало будь-яких документів, посвідчень, звернень офіційних чи неофіційних для виїзду згаданої персони за кордон 4 вересня 2023 року. Ця інформація є неправдивою. А її оприлюднення саме зараз носить ознаки цілеспрямованої інформаційної кампанії проти ГУР МО та її керівництва, - зазначає представник ГУР.

Що відомо про виїзд Арестовича з України

Журналісти видання NGL.media 1 лютого оприлюднили розслідування про виїзд екс-радника Офісу президента з країни.

За їхніми даними, ще 4 вересня 2023 року йому вдалося перетнути кордон з допомогою листу від української розвідки.

Зазначається, що від початку повномасштабної війни Арестович неодноразово виїздив за межі України, однак завжди повертався. 

Після виїзду з країни Арестович зробив низку скандальних заяв, зокрема закликав укласти мир між Україна та Росією, а потім подати спільний позов проти Заходу, оскільки ті країни "нам винні".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?