У ГУР підтвердили інформацію щодо замаху на Царьова
Категорія
Політика
Дата публікації

У ГУР підтвердили інформацію щодо замаху на Царьова

Олег Царьов

У Головному управлінні розвідки Міноборони підтвердили інформацію про замах на колаборанта Олега Царьова. 

Що у ГУР кажуть про замах на Царьова

За словами представника Головного управління розвідки Міноборони Андрія Юсова, в української розвідки є відповідна інформація про замах на колаборанта Царьова.

Стосовно Царьова, тут можна тільки його цитату навести: "Что?". Що тут сказати. Не будемо поки ми ретельно коментувати – занадто багато честі йому. Але так, така інформація є. І не можна сказати, щоб ми дуже уважно стежили за його станом здоров’я, але, звичайно, спостерігаємо, - пояснив Юсов.

Він підкреслив, що одразу, як тільки з’явиться достовірна інформація про падіння температури тіла Царьова нижче 36,6, у ГУР підготують відповідне повідомлення.

Як реагують в Росії на замах на Царьова

У ФСБ РФ заявили про початок розслідування щодо замаху на зрадника Олега Царьова.

У ніч із 26 на 27 жовтня 2023 р. у м.Ялті скоєно замах на життя російського громадсько-політичного діяча Царьова Олега Анатолійовича. За цим фактом ФСБ Росії порушено кримінальну справу за ст. 277 ("Посягання на життя державного або громадського діяча") КК Росії, - йдеться у заяві ФСБ.

Там заявляють, що тривають невідкладні оперативно-розшукові заходи та слідчі дії.

 У Telegram-каналі Царьова повідомляють, що про стан його здоров'я позитивних новин немає.

У той же час журналісти проекту "ВЧК-ОГПУ" зазначають, що у день замаху Царьов планував провести важливу “відеоконференцію”.

Зазначається, що перед цим скандальний Царьов їздив у відрядження до Москви і повернувся 25 жовтня.

Вчора він до 18.00 проводив виробничу нараду, а потім розпустив усіх працівників. Він попросив усіх терміново залишити кабінет і їхати додому, оскільки у нього було заплановано "важливу відеоконференцію, - цитують журналісти проєкту інформоване джерело.

Працівники санаторію дізналися про замах з Інтернету. На даний момент вони не спостерігають ні оперативних заходів, ні журналістів, що також дивно.

Керуватиме санаторієм поки перший заступник Царьова - Костянтин Кошелєв. Він заборонив усім обговорювати ситуацію та долю шефа.

Санаторій працює у звичному режимі, немає жодної паніки. Щодо режиму: то на території санаторію багато сторонніх - відпочиваючих, орендарів та їхніх клієнтів. Проте жодних "фільтраційних" заходів силовики не проводять, - йдеться у матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?