У ГУР розкрили деталі спецоперації в окупованому Криму — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У ГУР розкрили деталі спецоперації в окупованому Криму — відео

У ГУР розкрили деталі спецоперації в окупованому Криму — відео
Джерело:  online.ua

Українські розвідники за підтримки ВМС провели спецоперацію у Криму. Бійці висадилися на берег в районі населених пунктів Оленівка і Маяк.

Джерело: ГУР

ГУР показало спецоперацію в Криму

У ГУР повідомили, що під час виконання завдання українські оборонці вступили в боєзіткнення з підрозділами окупанта.

В результаті, противник зазнав втрат серед особового складу, знищено ворожу техніку. Також в українському Криму знову замайорів державний прапор. Всі цілі та задачі виконано. По завершенні спецоперації українські оборонці без втрат залишили місце подій.

У розвідці додали, що окупаційна влада Криму не коментує події, попри масові звернення місцевих жителів.

Єдине повідомлення стосується начебто «знищення боєприпасів за встановленим графіком».

У ГУР підкреслили, що Сили оборони і надалі надаватимуть російським окупантам допомогу в знищенні боєприпасів, техніки та живої сили.

 Операція в Криму буде тривати

Нагадаємо, що раніше 24 серпня Радіо Свобода повідомила, що близько 5 години ранку біля населеного пункту Маяк на мисі Тарханкут було чути вибухи.

Як відомо, у Маяку розташована база 3-го радіотехнічного полку у складі радіотехнічних військ Повітряно-космічних сил РФ.

Крім цього, на Тарханкутському півострові розташований радіолокаційний вузол – РЛК «Небо-М» і РЛС «Каста-2Е2».

Джерела Української правди в розвідці повідомили, що операція в окупованому Криму продовжується.

Відбувається комплекс заходів, це не історія одного дня, а тривала операція. Вчора в Оленівці було знищенко комплекс С-400. Сьогодні у Маяку відбулася висадка десанту. Операція продовжується, тому поки що без деталей. Але загалом це комплексна робота, яка показує, що у Крим ми можемо досягати не лише зброєю, але й за участі особового складу, - сказав співрозмовник видання.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?