У ГУР заявили про підготовку армії РФ до затяжної війни проти України
Категорія
Україна
Дата публікації

У ГУР заявили про підготовку армії РФ до затяжної війни проти України

У ГУР заявили про підготовку армії РФ до затяжної війни проти України
Джерело:  online.ua

Представники Головного управління розвідки Міноборони України отримали свідчення підготовки злочинної армії РФ до тривалої війни. Зокрема, про свідчать переведення економіки на військові рейки та чергові зміни у командній ланці окупаційної російської армії.

Джерело: Telegram-канал ГУР

Що відомо про підготовку окупантів до тривалої війни проти України 

Проведені Путіним заходи реорганізації економіки та військово-промислового комплексу РФ свідчать про підготовку переведення Росії на воєнний стан, - зазначають у ГУР.

У розвідці вказують, що зазначені заходи спрямовані на посилення потенціалу ЗС РФ та створення умов для проведення операцій, які були сплановані на самому початку війни, але невдало реалізовані російськими окупаційними військами.

Намагання країни-окупанта залучити всі військові ресурси на продовження війни в Україні і нещодавнє призначення начальника генерального штабу ЗС РФ Герасимова новим командувачем окупаційних військ свідчать не лише про військові невдачі Росії, а й про підготовку РФ до продовження широкомасштабної довготривалої війни, - зазначають у ГУР.

Між тим аналітики з Інституту вивчення війни (ISW) зазначають, що українські військові продовжують контрнаступ, попри заяви про підготовку масштабної наступальної операції навесні.

Зокрема, аналітики не зафіксували жодних ознак припинення контрнаступу українськими військовими.

Натомість українські сили можуть готувати умови для потенційно більшої контрнаступної операції цієї весни, - зазначають аналітики.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?