У Харківській області на День незалежності запровадили довгу комендантську годину
Категорія
Україна
Дата публікації

У Харківській області на День незалежності запровадили довгу комендантську годину

У Харківській області на День незалежності запровадили довгу комендантську годину
Джерело:  online.ua

У Харківській області протягом Дня Незалежності комендантська година триватиме із 19:00 23 серпня до 07:00 25 серпня. 

Джерело: очільник ОВА Олег Синєгубов

У Харкові подовжили комендантську годину

Синєгубов повідомив, що із 22 серпня 2022 року комендантська година триватиме з 19.00 годин до 7.00 годин наступного дня.

А протягом Дня Незалежності комендантська година триватиме із 19:00 23 серпня до 07:00 25 серпня. Просимо з розумінням поставитися до таких заходів та підготуватися до перебування вдома та укриттях – це наша безпека, - написав він.

Синєгубов нагадав, що у цей час заборонено перебувати у громадських місцях, пересуватися вулицями пішки чи транспортом. Він закликав перебувати вдома та не ігнорувати тривогу.

День Незалежності – це про наше ДНК. Це те, що ми захищали, захищаємо й будемо захищати. Не дамо ворогу шансів на жодні провокації. Тому у свято нашої незалежності будемо максимально пильними, - закликав він.

Ситуація у Харківській області

Вночі 20 серпня ворог завдав ракетних ударів по об'єктах критичної інфраструктури в м. Харків та Харківській області.

Близько 1:00 ночі зафіксований приліт 2 ракет в інфраструктурний об'єкт Слобідського району Харкова. Пошкоджено будівлю. Попередньо – без постраждалих.

Також цієї ночі зафіксовані ракетні удари по інфраструктурних об'єктах Харківського та Чугуївського районів області. Масштаби руйнувань уточнюються. Попередньо – без постраждалих.

Протягом минулої доби російські окупанти обстрілювали населені пункти Харківського, Богодухівського, Чугуївського та Ізюмського районів. Пошкоджені приватні будинки, господарчі споруди. В Харківському районі обстріляний дачний кооператив.

За даними Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби госпіталізовані з пораненнями 5 цивільних. В м. Харків госпіталізований 35-річний поранений чоловік. У Богодухівському районі поранена жінка 62 років. У Харківському – двоє чоловіків, 59 і 66 років.

В Ізюмському районі під час роботи у полі на тракторі підірвався на міні 50-річний чоловік.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?