У Харкові після обстрілу армією РФ спалахнула велика пожежа
Категорія
Україна
Дата публікації

У Харкові після обстрілу армією РФ спалахнула велика пожежа

У Харкові після обстрілу армією РФ спалахнула велика пожежа
Джерело:  online.ua

Через обстріл кремлівською окупаційною армією центрального Київського району Харкова в одному з місцевих ресторанів спалахнула масштабна пожежа.

Джерело: Facebook-сторінка ДСНС в Харківській області

Наслідки ворожого обстрілу Харкова 

Вночі Харків отримав черговий ракетний удар по цивільній інфраструктурі. Одна з ворожих ракет влучила в ресторанний комплекс Київського району міста, - повідомляють представники обласного управління ДСНС.

У відомстві підкреслили, що будівлі на території ресторанного комплексу дерев'яні, тому пожежа, що спалахнула одразу після обстрілу, стрімко охопила всю територію комплексу.

Фото - facebook.com/MNSKHARKIV

В результаті пожежа виникла у двох основних будівлях і літньому павільйоні на загальній площі 2 тис 200 кв. м.

До ліквідації пожежі було задіяно 8 пожежних автоцистерн, пожежно-рятувальний автомобіль першої допомоги та близько 50 осіб особового складу ДСНС. Основне завдання рятувальників полягало в запобіганні подальшого поширення вогню на сусідні забудови і лісовий масив, - зазначили в ДСНС.

Обстріли на Миколаївщині

За інформацією представників Оперативного командування "Південь", у Березнегуватській громаді на території регіону через влучання ворожої ракети у приватний будинок загинула дитина. Ще двоє дітей та доросла людина отримали поранення.

день 3 вересня ворог двічі атакував Миколаївщину ракетами повітряного базування. Х-59, випущена з Су-35 по Центральному району Миколаєва, влучила в приватне обійстя, зруйнувала будинок, господарчі споруди. Поранення отримала господарка оселі.

Друга ракета типу Х-31, випущена із Су-35, влучила в приватний будинок у Березнегуватській громаді. Внаслідок руйнування будинку загинула дитина, ще двох дітей і одного дорослого члена родини поранено.

Протягом дня двома штурмовиками Су-25 і чотирма Мі-8, важкою артилерією, мінометами, танками та реактивними системами залпового вогню ворог гатив по українських позиціях та мирних населених пунктах.

По обіді двічі окупаційні війська вдарили з "Ураганів" по Зеленодольській громаді в Криворізькому районі Дніпропетровської області. У Зеленодольську ворожі снаряди понівечили кілька багатоповерхівок, крамницю, адмінбудівлі та об’єкти промислової інфраструктури. Постраждало 9 цивільних осіб, серед них – одна дитина.

У Великій Костромці пошкоджений приватний будинок, обійшлося без людських втрат.

Наслідки ворожих обстрілів на Сумщині

Керівник Сумської ОВА Дмитро Живицький наголосив, що за минулу добу кремлівська армія з мінометів та САУ вела вогонь по двох громадах області.

Зокрема, Білопільську громаду ворог двічі обстріляв, усього 17 прильотів з міномету.

Крім того, надвечір росіяни тричі відкривали вогонь по різних територіях Краснопільської громади. Усього майже 50 прильотів із САУ та мінометів.

За словами Живицького, постраждалих немає. Щодо руйнувань інформація уточнюється.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?