У Харкові пролунала серія потужних вибухів
Категорія
Україна
Дата публікації

У Харкові пролунала серія потужних вибухів

У Харкові пролунала серія потужних вибухів
Джерело:  online.ua

У Харкові зранку 8 вересня пролунала серія потужних вибухів. На той момент у місті не було оголошено повітряну тривогу.

Джерело: "Суспільне"

Що відбувається у Харкові

За словами мера міста Ігоря Терехова, кремлівська армія влаштувала обстріл Немишлянського району.

За попередньою інформацією, обстріл проводився з РСЗВ. Інформація про руйнування та постраждалих уточнюється.

До цього керівник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомляв, що протягом доби кремлівські окупанта завдали 5 ракетних ударів по місту.

Обстріли проводились ракетами типу С-300. В результаті однією з ракет була зруйнована адмінбудівля підприємства, а інша влучила на територію виробництва.

За інформацією представників Офісу генпрокурора України,  в ніч на 8 вересня росіяни завдали ракетний удар по Холодногірському району Харкова. Ракета влучила в адміністративну будівлю одного з підприємств, що призвело до її повного знищення.

Крім того, в Салтівському районі ворожа ракета влучила на територію виробництва.

За попередньою інформацією, окупанти обстріляли Харків ракетами С-300, випущеними з території Бєлгородської області РФ.

Разом з тим окупанти продовжують завдавати ворожих ударів і по області. Внаслідок обстрілу с. Іванівка Чугуївського району поранено двох чоловіків, а в с. Безруки Харківського району внаслідок потрапляння снаряду окупантів виникла пожежа у господарчій споруді та гаражі. 74-річний чоловік та 71-річна жінка отримали поранення.

За процесуального керівництва окружних прокуратур Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?