У Херсоні офіційно підняли український прапор — фото та відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У Херсоні офіційно підняли український прапор — фото та відео

У Херсоні офіційно підняли український прапор — фото та відео
Джерело:  online.ua

14 листопада у звільненому від російських окупантів Херсоні офіційно підняли прапор України, у заході взяв участь глава держави Володимир Зеленський.

Джерело: Фейсбук-сторінка Володимира Зеленського

У Херсоні офіційно підняли український прапор

Журналісти опублікували у соціальних мережах відео офіційного підняття державного прапора в деокупованому Херсоні.

Це сталося під час приїзду до міста українського лідера Володимира Зеленського.

Церемонія підняття прапора супроводжувалася виконанням гімну України.

Разом з президентом звільнений Херсон відвідали глава ОПУ Андрій Єрмак, заступники очільника ОПУ Кирило Тимошенко і Роман Машовець, керівник Херсонської обласної військової адміністрації Ярослав Янушевич, окремі міністри та заступники міністрів.

Окрім того, глава держави поділився світлинами зі звільненого міста з місцевими мешканцями та бійцями Збройних Сил України, які брали участь у деокупації Херсона.

Президент нагородив їх державними нагородами.

Журналісти поцікавилися у Зеленського, куди далі планують рухатися українській воїни, однак глава держави не захотів відповідати на це питання, зазначивши, що "точно не на Москву", оскільки Україні не потрібні чуже території.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?