Влада закликає евакуюватися мешканців звільненої Херсонщини
Категорія
Україна
Дата публікації

Влада закликає евакуюватися мешканців звільненої Херсонщини

Влада закликає евакуюватися мешканців звільненої Херсонщини
Джерело:  online.ua

13 листопада очільник Херсонської ОВА Ярослав Янушевич закликав мешканців звільнених територій області евакуюватися у зв'язку з високим ризиком обстрілів з боку російської армії.

Джерело: Телеграм-канал Ярослава  Янушевича

Мешканців звільненої Херсонщини закликають евакуюватися

Шановні жителі Херсона та звільнених населених пунктів області! На правобережній Херсонщині залишається висока ймовірність ворожих обстрілів. Російська армія, коли тікає, від безвиході починає воювати з мирними людьми. Ми це неодноразово бачили в багатьох звільнених населених пунктах, - наголошує Ярослав Янушевич.

Він також звернув увагу на те, що росіяни напередодні втечі завдали серйозних руйнувань нашій критичній інфраструктурі, що забезпечує електро-, тепло- та водопостачання.

Тому наполегливо рекомендуємо вам евакуюватися до більш безпечних регіонів. Команда Херсонської ОВА готова вам із цим допомогти, - додає очільник Херсонської ОВА.

Фото - скриншот

За його словами, щоб уточнити інформацію та записатися на евакуацію, мешканці можуть звернутися на "гарячу лінію": 0 800 330 951; 38 091 481 7845.

Янушевич також пообіцяв, що евакуйовані мешканці будуть отримувати усю необхідну допомогу.

Що важливо знати про звільнення Херсона

9 листопада глава Міноборони РФ Сергій Шойгу заявив, що армія РФ залишає Херсон.
11 листопада представники ГУР офіційно підтвердили, що Херсон повертається під контроль України, до міста заходять частини ЗСУ. Шляхи відступу армії ворога – під вогневим контролем наших бійців.
12 листопада у звільненому Херсоні почали працювати законні обласна та міська військові адміністрації, а також СБУ та Нацполіція.
Окрім того, повідомляється, що у Херсоні ввели комендантську годину з 17 вечора до 8 ранку.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?