У Києві чоловік спробував застрелитися прямо в ресторані
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві чоловік спробував застрелитися прямо в ресторані

Національна поліція України
У Києві чоловік спробував застрелитися прямо в ресторані

В одному з ресторанів Києва чоловік вистрілив собі в голову, в результаті чого був госпіталізований з пораненням.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ГУ Нацполіції.
У поліції зазначили, що інцидент стався близько 7 ранку 13 січня в одному з ресторанів на вул. Січових Стрільців у центрі Києва.
"Зі свідчень свідків і очевидців попередньо встановлено, що молодий чоловік у віці 25-30 років відпочивав в ресторані. У якийсь момент він дістав пістолет і вистрілив собі в голову. На щастя, ніхто з відвідувачів і працівників закладу не постраждав. Потерпілому відразу викликали "швидку" і повідомили про інцидент в поліцію", - йдеться в повідомленні.
Правоохоронці встановлюють особу потерпілого і обставини події. Зброю вилучили та направили на експертизу.

Читайте також: На Тернопільщині "Правий сектор" влаштував бійку в суді: з'явилися фото
Згідно з повідомленням, розпочато перевірку, за результатами якої буде прийнято відповідне процесуальне рішення і визначена правова кваліфікація події.
Як повідомляв ONLINE.UA, в четвер, 12 січня, в Одесі колишній заступник прокурора Одеської області та ветеран АТО влаштували перестрілку, в результаті чого обидва отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?