У Києві намагаються загасити масштабну пожежу у Подільському районі
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві намагаються загасити масштабну пожежу у Подільському районі

У Києві намагаються загасити масштабну пожежу у Подільському районі
Джерело:  online.ua

Вдень, 25 лютого у Подільському районі Києва спалахнула масштабна пожежа на складах із лакофарбовими матеріалами. 

Джерело: Telegram-канал мера Києва Віталія Кличка

Що відомо про пожежу у Подільському районі 

Пожежа на підприємстві в Подільському районі столиці. Всі служби вже на місці, - зазначив мер столиці.

Зазначається, що звуки тріщання та вибухи, які можна почути у близькості до району пожежі, є наслідками горіння шиферу, з якого складаєтьмя покрівля складських приміщень.

Загорілися склади з лакофарбовими матеріалами. В суботу там, кажуть, нікого зазвичай немає. Чи були сьогодні – очевидці не знають. Попередньо, перед тим як почалась пожежа, ніхто не бачив, щоб там був хтось зі сторонніх. Почалося з диму і розгорілося досить швидко. Те, що ви чуєте тріскіт і подекуди вибухи – це шифер, оскільки зайнялася будівля, ним вкрита, - повідомляють очевидці.

Представники КМВА також підтвердили пожежу на складах.

Горить приміщення площею 3000 кв. м.Інформація щодо потерпілих відсутня. Дані оновлюються. Всі відповідні служби працюють над ліквідацією пожежі. Ситуація контрольована, - зазначається у Telegram-каналі КМВА.

Через пожежу на складі лакофарбових матеріалів перекрито рух на частині вулиці Новокостянтинівській та повністю вулиця Нахімова.

Патрульна поліція забезпечує регулювання та безпеку дорожнього руху.

Через пожежу перекрито рух на частині вулиці Новокостянтинівській та повністю вулиця Нахімова. Патрульні забезпечують регулювання та безпеку дорожнього руху. Водії, плануйте маршрут своєї поїздки з урахуванням цієї інформації, - йдеться у повідомленні представників патрульної поліції Києва.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?