У Києві оголосили "жовтий" рівень небезпеки: що відбувається
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві оголосили "жовтий" рівень небезпеки: що відбувається

У Києві оголосили "жовтий" рівень небезпеки: що відбувається
Джерело:  online.ua

4 листопада в столиці України, Києві, очікуються пориви вітру 15-20 м/с, що відповідає першому ("жовтому") рівню небезпеки. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "КМДА".

Варто зазначити, що у зв'язку з цим управління з питань цивільного захисту КМДА закликає киян і гостей міста бути обережними та дотримуватись основних рекомендацій під час сильного вітру:

  • всі вікна щільно закрити, прибрати з балконів і лоджій предмети, які можуть випасти назовні;

  • на вулиці триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередачі, дерев (особливо тополь), не паркувати поруч з ними автотранспорт;

  • у разі сильного вітру сховатися в найближчому приміщенні або природному укритті.

  • У КМДА нагадали, що при падінні дерев або гілок, при травмуванні людей слід негайно інформувати екстрені служби за телефонами: 101 або 103.

Як повідомляв ONLINE.UA, наприкінці жовтня в  Україну увірвалося сильне похолодання. Синоптики прогнозували навіть перший сніг або дощі у різних регіонах. Однак великий та холодний антициклон відходить. На заміну йому наближається "потужна Атлантика".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?