У Києві п'яна компанія побила поліцейську на місці ДТП: з'явилися фото і подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві п'яна компанія побила поліцейську на місці ДТП: з'явилися фото і подробиці

У Києві п'яна компанія побила поліцейську на місці ДТП: з'явилися фото і подробиці
Джерело:  online.ua

У Києві п'яна компанія побила дівчину-патрульну під час оформлення ДТП.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на dtp.kiev.ua в Facebook.
"ПП в Києві на Васильківський: під час оформлення ДТП п'яні перехожі побили дівчину-поліцейську, заступника начальника роти", - йдеться в повідомленні.
Відзначається, що дівчину госпіталізували в 17 лікарню.
На місці працювала оперативно-слідча група.
Соцмережі неоднозначно відреагували на подію: одні користувачі співчувають дівчині, інші дивуються, як поліцейську могли побити неозброєні люди і де був її напарник.
Наталія Шевеленко: Що за виродків земля носить? Побити дівчину ... щиро бажаю їм наштовхнутися на більших ніж вони дебілів п'яних і отримати своє назад.
Наталія Бондаренко: А де був напарник, який чоловік? Га? До того ж стільки раз бачила, що на одне ДТП з'їжджається мінімум два екіпажі поліції! І це ще раз доводить, що дівкам в поліції не місце.
Андрій Яценко: Як людину, мені її шкода. Як представника силових структур - ні. Якщо дівчина свідомо йшла в поліцію, то прекрасно розуміла, що робота не передбачає ванні з шампанським і ліжко з пелюстками троянд. Сама суть поліції - бути готовим до будь-якої ситуації і адекватно і вчасно на неї відреагувати. Інша справа, що її ніхто до цього не готував ні морально, ні фізично. Для цього не було просто часу і хороших фахівців. Часу не було, тому що потрібно було терміново запускати проект піару представника народного фронту, а фахівці, або самі пішли, або їх "люструвати", щоби працевлаштувати тих, хто про правоохоронну систему не має ні найменшого уявлення.
Євген Іванченко: Не співчуваю..я не хочу таких копів.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Дніпрі перехожі познущалися з дівчини-копа.









Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?