У Києві відкрили стрілянину біля ринку, є постраждалі
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві відкрили стрілянину біля ринку, є постраждалі

У Києві відкрили стрілянину біля ринку, є постраждалі
Джерело:  online.ua

У Києві поблизу Солом'янського ринку стався конфлікт між двома чоловіками, в ході якої один з них використовував травматичний пістолет.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Нацполиции Києва.
Читайте також: У Києві п'яний з "ксивою" радника міністра скоїв ДТП і втік: з'явилися фото

"На лінію "102" надійшло повідомлення про конфлікт із застосуванням зброї на вулиці Солом'янській. На місці в поліцію звернулася колишня дружина потерпілого, яка повідомила: під час розмови до них підійшов 37-річний знайомий, почав нецензурно висловлюватися на адресу чоловіка і погрожувати. Потім дістав з сумки пістолет і вистрілив кілька разів, у результаті чого 32-річний чоловік отримав поранення грудної клітини. При цьому потерпілий зумів вихопити пістолет і нанести декілька ударів по голові нападнику", - розповіли в поліції.
Повідомляється, що обидва чоловіки були доставлені в лікарню. На місці інциденту працівники поліції знайшли чотири гільзи.
Як повідомляв ONLINE.UA, поліція знешкодила в Одесі небезпечну організовану злочинну групу, яка займалася поставками наркотичних засобів і психотропних речовин.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?