У Києві з 20 жовтня розпочнеться опалювальний сезон — очікується різке похолодання
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві з 20 жовтня розпочнеться опалювальний сезон — очікується різке похолодання

У Києві з 20 жовтня розпочнеться опалювальний сезон — очікується різке похолодання
Джерело:  online.ua

Від 20 жовтня у Києві розпочнуть опалювальний сезон. Таке рішення обумовлене поступовим похолоданням та необхідністю економити електроенергію.

Джерело: Віталій Кличко

Коли у Києві увімкнуть опалення

Мер Києва повідомив, що 20 жовтня у столиці розпочнуть опалювальний сезон. Усі будівлі, за технологічним графіком, розпочнуть підключати до системи теплопостачання.

В складних умовах воєнного стану в Києві здійснили всі необхідні підготовчі роботи. Комунальні служби працюють у посиленому режимі, розуміючи, яким складним буде цей опалювальний сезон. Бо ворог цілить в об’єкти критичної інфраструктури, намагається залишити українців без життєво необхідних послуг, - написав Кличко.

Він додав, що місто збільшило на 10% чисельність аварійно-рятувальних служб, придбало додаткову техніку та матеріали.

Рішення про старт опалювального сезону ми ухвалили виходячи, насамперед, з погодних умов. Поступове похолодання та низьку температуру вночі. Також важливим чинником для початку опалювального сезону є необхідність економити електроенергію. Щоб кияни не вмикали електрообігрівачі та кондиціонери і не перевантажували систему електропостачання.

Заклади соціальної сфери вже розпочали підключати раніше.

Погода у Києві 20 жовтня

Синоптик Наталка Діденко повідомила, що у Києві очікується похолодання до +5+7 градусів, пройде дощ, вранці можливий мокрий сніг, вдень поступове припинення опадів.

До усіх цих синоптичних каверз - ще й дошкулятиме поривчастий вітер. Не засмучуйтесь - у неділю потепліє, - написала вона.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?