У Києві знайшли мертвим відомого бізнесмена - що відомо
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві знайшли мертвим відомого бізнесмена - що відомо

У Києві знайшли мертвим відомого бізнесмена - що відомо

Тіло бізнесмена Леоніда Вульфа знайшли у його власній квартирі в центрі Києва. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

За словами речниці Печерського управління Нацполіції Києва Оксани Тищенко, попередня причина смерті підприємця — самогубство.

Правоохоронці отримали термінове повідомлення про зникнення громадянина напередодні — у вівторок, 25 лютого. Знайомі проінформували, що тривалий час не мали зв'язку із Вульфом.

Один з близьких до бізнесмена людей у присутності поліції відкрив двері квартири, де мешкав загиблий. Там виявили його тіло із вогнепальним пораненням голови.

"Попередня версія поліції — самогубство. Тіло загиблого та зброю передано на дослідження експертам", - додала Тищенко.

Пресслужба поліції не розкрила особистість загиблого. За версією джерел агентства, це — Леонід Вульф.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно у лютому в центрі Києва скоїли збройний напад на відомого пластичного хірурга Андрія Сотника. Невідомий застрелив медика зі спини на вулиці Саксаганського. Згідно із записом камери відеоспостереження, вбивця забрав у Сотника пакет, а перед тим - зробив контрольний постріл.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?