У команді Макрона розгорівся конфлікт через інтерв’ю журналу Playboy
Категорія
Світ
Дата публікації

У команді Макрона розгорівся конфлікт через інтерв’ю журналу Playboy

У команді Макрона розгорівся конфлікт через інтерв’ю журналу Playboy
Джерело:  online.ua

Прем’єрка Франції Елізабет Борн розкритикувала інтерв'ю державної секретарки Марлен Ск’япи журналу Playboy та назвала його "недоречним".

Джерело:  BFMTV  та  Le Figaro  з посиланням на своїх інсайдерів в оточенні очільниці французького уряду

Прем’єр-міністрека Франції висварила підлеглу за інтерв’ю Playboy

Журналісти звертають увагу на те, що в інтерв’ю виданню, яке славиться еротичними фотосесіями, Ск’япа розповіла про гендерну рівність та боротьбу за права жінок у Франції.

За попередніми даними, матеріал планують опублікувати 6 квітня.

Що цікаво, для нього державна секретарка також знялась у фотосесії, однак була одягнутою.

Анонс інтерв’ю спровокував шквал критики насамперед політичних опонентів чинного уряду Франції.

Останні звернули увагу на те, що нещодавно французький лідер Еммануель Макрон давав інтерв’ю дитячому виданню Pif, а міністр праці Олів’є Дюсорт – відомому французькому порталу про ЛГБТ+ Têtu, під час якого він зробив камінг-аут.

Для критиків команди президента Франції це стало аргументом стверджувати, що їм начхати на занепокоєння французів на тлі масових протестів через пенсійну реформу.

Як державна секретарка Франції відреагувала на критику у свій бік

Сама Ск’япа відреагувала на критику у свій бік публічно, написавши у Twitter, що боротба жінок за право контролювати свої тіла відбувається всюди і завжди, а "у Франції жінки вільні незалежно від того наскільки вони ретроградні чи лицемірні".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?