У космосі планують побудувати кіностудію та спортивну арену до 2024 року
Категорія
Технології
Дата публікації

У космосі планують побудувати кіностудію та спортивну арену до 2024 року

У космосі планують побудувати кіностудію та спортивну арену до 2024 року
Джерело:  online.ua

Space Entertainment Enterprise (S.E.E.), компанія, яка є продюсером майбутнього космічного фільму Тома Круза, планує побудувати спортивну арену та кіностудію в умовах невагомості.

Джерело: Variety

Британська компанія побудує кіностудію у космосі

Компанія оприлюднила плани побудувати модуль космічної станції, який міститиме спортивну та розважальну арену до грудня 2024 року.

Космічний модуль, названий SEE-1, призначений для зйомки фільмів, телепрограм, запису музики та спортивних подій, а також для художників, продюсерів і креативних людей, які хочуть створювати контент на орбіті та середовищі мікрогравітації. На станції дозволять розробляти, виробляти, записувати, транслювати контент у прямому ефірі.

Axiom Space, яка в січні 2020 року отримала дозвіл NASA на будівництво комерційного компонента Міжнародної космічної станції (МКС), візьме на себе будівництво SEE-1. Модуль буде прикріплено до комерційного підрозділу Axiom під назвою Axiom Station, де також будуть розміщені інші комерційні підприємства, зокрема ті, що стосуються космічного туризму.

Фото - S.E.E

S.E.E., співзасновником якого у Великій Британії були підприємці та продюсери Олена та Дмитро Лесневські, зараз планує раунд збору коштів.

SEE-1 – це неймовірна можливість для людства перейти в іншу сферу та розпочати нову захоплюючу главу в космосі, – заявили Дмитро та Олена Лесневські.

Річард Джонстон, головний виконавчий директор S.E.E. додав: «Від Жуля Верна до «Зоряного шляху» науково-фантастична розвага надихнула мільйони людей у всьому світі мріяти про те, що може принести майбутнє. Створення розважального закладу наступного покоління в космосі відкриває незліченну кількість дверей для створення неймовірного нового контенту та втілення цих мрій у реальність».

Hubble сфотографував унікальну чорну діру

Нагадаємо, що раніше астрономи з NASA за допомогою телескопу Hubble знайшли чорну діру в карликовій галактиці Henize 2-10, що не руйнує зірки, а навпаки сприяє їх утворенню.

Астрономи NASA підкреслюють, що у більш великих за розмірами галактиках чорні діри пригнічують зіркоутворення  — матеріал, що падає на чорну дірку, відноситься оточуючими магнітними полями, утворюючи палаючі струмені плазми — джети, що рухаються зі швидкістю, близькою до швидкості світла.

Однак у випадку з менш масивною чорною дірою в Henize 2-10 і її м’якшим закінченням газ стиснутий настільки, щоб викликати нове зіркоутворення.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?