У Кремлі погрожують зірвати вступ України до НАТО
Категорія
Політика
Дата публікації

У Кремлі погрожують зірвати вступ України до НАТО

У Кремлі погрожують зірвати вступ України до НАТО
Джерело:  online.ua

За словами речника кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна Дмитра Пєскова, що нібито Росія опиниться у небезпеці у разі вступу України до НАТО.

Джерело: РосЗМІ

Кремль погрожує Україні у разі вступу до НАТО

РФ забезпечуватиме свою безпеку, це виключає членство України в НАТО, - цинічно заявив Пєсков.

Речник Путіна зухвало заявив, що заклики України щодо членів НАТО стосовно членства є нібито свідченням небажання сідати за стіл переговорів.

Між тим сам кремлівський диктатор поскаржився на загрозу повалення чинної влади в Росії.

Недоброзичливці" намагаються "розгойдати ситуацію" всередині РФ. Ми з вами маємо зробити все для того, щоб ні за яких обставин не дозволити їм цього зробити, - заявив Путін.

Що відбувається у Бєлгородській області поблизу із українським кордоном 

У російському прикордонному населенному пункті Шебекино на тлі останніх подій активізувались мародери.

На відео видно розбиті (явно не осколками снаряда) двері до магазину "Лариса". У місті зараз більш-менш спокійно. Є правда задимлення від попередніх обстрілів, а в центрі міста посічені численні будинки, - зазначається у повідомленні Telegram-каналу.

В "РДК" оголосили, що розпочали "другий етап операції" на території Бєлгородської області, та повідомили про бойові дії в районі прикордонного населеного пункту Шебекіно.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?