У Кремлі уже хочуть досягти цілі "СВО" мирними переговорами
Категорія
Політика
Дата публікації

У Кремлі уже хочуть досягти цілі "СВО" мирними переговорами

У Кремлі уже хочуть досягти цілі "СВО" мирними переговорами
Джерело:  online.ua

Прессекретар російского диктатора Дмитро Пєсков почав стверджувати, що цілі так званої "спеціальної воєнної операції", а по факту війни, можуть бути досягнуті шляхом мирних переговорів.

Джерело: російське пропагандистське агентство "РИА Новости"

Кремль знову заговорив про можливі переговори з Україною

Конфлікт в Україні, я б тут у цьому випадку сказав, з нашої точки зору, - спеціальну воєнну операцію - в Україні можна завершити після досягнення її цілей. Або завершити шляхом досягнення цілей мирними переговорами, що теж можливо, але мирні переговори, як ми знаємо, через позицію, зайняту українською стороною, неможливі, - бідкається речник Кремля.

Що важливо розуміти, очільник Кремля Володимир Путін неодноразово цинічно брехав про те, що цілі війни проти України не змінювалися, хочі офіційна Москва їх змінює по декілька разів на місяць.

Український лідер Володимир Зеленський нещодавно заявив, що Україна не погоджується на переговори з лідером Росії, бо заяви Володимира Путіна про прагнення до миру не щирі.

Міноборони РФ бреше про повний вихід російської армії з Херсона

Вдень 11 листопада Міністерство оборони Росії офіційно заявило, що абсолютно всі війська вийшли з Херсона і переправилися на лівий берег Дніпра.

Окрім того, команда Шойгу запевняє, що їхні сили не понесли при цьому жодних втрат.

Нагадаємл, що ввечері 10 листопада наші бійці попередили, що на правому березі Дніпра залишається ще чимало росіян, тому нова гучна заява команди Шойгу — просто ще одна брехня.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?