У Кремлі відреагували на розмову Зеленського і Сі Цзіньпіна
Категорія
Політика
Дата публікації

У Кремлі відреагували на розмову Зеленського і Сі Цзіньпіна

У Кремлі відреагували на розмову Зеленського і Сі Цзіньпіна
Джерело:  online.ua

Прессекретар Путіна Дмитро Пєсков висловився щодо розмови Зеленського та президента КНР Сі Цзіньпіна. Він заявив, що РФ вітає будь-які мирні ініціативи.

Джерело: росЗМІ

У Путіна відреагували на розмову Зеленського і Сі Цзіньпіна

Дмитро Пєсков, прессекретар Володимира Путіна заявив, нібито Москва “вітає всі ініціативи, які можуть покласти край конфлікту в Україні”.

Ми готові вітати все, що може наблизити закінчення конфлікту в Україні та досягнення Росією всіх поставлених цілей, – сказав Пєсков.

РосЗМІ також пишуть, що Пєсков заявив, що на зустрічі Володимира Путіна та Сі Цзіньпіна питання про межі України 1991 року не обговорювалося.

Зеленський провів розмову з Сі Цзіньпіном

У середу, 26 квітня, президент України Володимир Зеленський та голова Китаю Сі Цзіньпін провели перемовини у телефонному режимі. Під час розмови лідери країн обмінялися думками щодо "мирного плану" КНР та формули миру.

Речник президента України Сергій Никифоров зазначив, що важливим був сам факт переговорів, оскільки вони відновили діалог між країнами. При цьому така подія збіглася з призначенням посла у Китаї.

Прессекретар вважає, що це може ознаменувати розвиток українсько-китайських відносин.

Він також підкреслив, що поки що зарано ставити будь-які оцінки переговорам лідерів, оскільки це лише перший крок до відновлення відносин між країнами.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?