У Кремлі зізналися, де дійсно живе Путін та звідки керує Росією
Категорія
Світ
Дата публікації

У Кремлі зізналися, де дійсно живе Путін та звідки керує Росією

У Кремлі зізналися, де дійсно живе Путін та звідки керує Росією
Джерело:  online.ua

Чутки про те, що президент Росії Володимир Путін навмисне ховається від коронавіруса в таємному бункері, але надійно приховує це від росіян і вміло демонструє свою діяльність за допомогою пропагандистів на телебаченні, ходять ще з весни. Але недавно стало відомо, що для того, щоб надійно заховати Путіна був навіть придуманий хитрий план - його команда обладнала два ідентичних до найменших деталей кабінети в Підмосков'ї і в Сочі, де насправді і живе російський президент останні кілька місяців, хоча Кремль стверджує, що він в Москві особисто вирішує проблеми з пандемією. Після появи цієї інформації в Кремлі поспішили дати спростування. Спікер російського глави Дмитро Пєсков заявив, що Путін як жив, так і живе в своїй резиденції в Ново-Огарьово, там він і працює, та при необхідності нібито виїжджає в Кремль. Тим самим Пєсков спростував чутки, що Путін керує Росією з бункера, хоча росіяни в це не повірили, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Пєсков розповів російським журналістам, що Путін живе в Ново-Огарьово, де він жив нібито і до пандемії.

"Він там і живе, він там часто і працює, звідти приїжджає в Кремль, звідти - не так часто, як хотілося б йому - але все-таки літає у відрядження, технологічні рішення дають йому повний ефект присутності в тих місцях, де йому потрібно", - розповів Пєсков, де дійсно ховається Путін.

Прокоментував Пєсков і інформацію про те, що у Путіна є два однакових кабінети в Сочі і Ново-Огарьово, і що він живе в Сочі як мінімум з кінця літа через пандемію коронавіруса, але робить вигляд, що знаходиться в Підмосков'ї, щоб «народ думав, що президент перебуває в столиці або поруч з людьми та їх проблемами». Спікер Кремля назвав ці дані "інформаційною атакою".

Пєсков додав, що в резиденції з Путіним живуть "лікарі, епідеміологи, фахівці, які складають графік заходів для глави держави з точки зору медицини". Всі вони знаходяться в розпорядженні глави Кремля цілодобово, забезпечуючи безпеку для здоров'я президента Росії.

"Звичайно, Путін не в бункері, а в доміку); В резиденції нібито бункера немає); А інші Путіни де живуть ?;" Це неправда, що замість мене по Москві возять опудало. Насправді замість опудала возять мене "; Так ось де бункер !!; Ну, раз сам Пєсков сказав, то, звичайно, так і є!)) Де він сидить і що бакланить... нікому не цікаво ... А ось де країна і громадяни ... коли на 147 мільйонів пообіцяли 50 тисяч доз вакцини; Ну це вже мало кого хвилює. Що сказав і де сидить. Головне де країна ... ", - масово коментують росіяни відмову Кремля визнавати, що Путін живе в бункері.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Пєсков зізнався, де ховається Путін від коронавіруса.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?